▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LEIJONA TURNAUKSET RY

Mikä on Leijona Turnaukset Ry?
Leijona Turnaukset Ry on joulukuussa 2019 perustettu yhdistys, jonka päätavoitteena on järjestää kilpailullista e-urheilu toimintaa Suomessa kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille sekä kehittää ja kasvattaa Suomen eSports-kenttää ruohonjuuritasolla. Leijona Turnaukset on avoin yhteisö, johon voi liittyä kuka tahansa e-urheilusta sekä meidän toiminnasta kiinnostunut.

Miten voin liittyä Leijona Turnaukset Ry:n?
Mukaan toimintaan pääset täyttämällä lomakkeen osoitteessa: insert link. Yhdistykseemme liittyminen on TÄYSIN ILMAISTA ja siihen voi liittyä jokainen, joka hyväksyy Leijona Turnauksien tarkoituksen sekä säännöt.

Mitä etuja jäsenenä saa?
Yhdistyksen jäsenenä pääset lähemmäksi mukaan päätöksentekoon. Pääset muunmuassa osallistumaan puolivuosittaiseen kokoukseen, jossa päätetään yhdistyksen isoista ja tärkeistä toiminnoista. Saat myös eksklusiivisia etuja Leijona Turnaukset -tapahtumissa sekä tulevilta yhteistyökumppaneilta. Varmistamme ja takaamme että yhdistyksemme jäseneksi on kannattavaa liittyä mutta muistathan että toiminta on vapaaehtoista ja pyörii rakkaudesta lajiin!

Kuka johtaa Leijona Turnaukset Ry:tä?
Yhdistyksen toiminnan rattaat omaavat @Hallitus ja/tai @Admin -roolin. Hallituksen jäsenet löydät osoitteesta: Klikkaa tästä
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

TURNAUKSET

Milloin on seuraava turnaus?
Seuraava turnaus on 14.-16. helmikuuta 2020. Palvelimen ylimpänä näkyy seuraavan turnauksen ajankohta. Voit myös seurata #ilmoitukset-kanavaa jossa tiedotetaan aina uudesta turnauksesta.

Mikä on Kuukausiturnaus?
Leijona Turnaukset järjestää turnauksen JOKA kuukausi. Voittajalle on tiedossa joka kuukausi 100 euroa!

Missä turnaukset järjestetään?
Turnaukset järjestetään Challengermode -sivustolla. Challengermode tarjoaa automaattisen turnausjärjestelmän sekä pelipalvelimet joka helpottaa turnausjärjestäjien työtä huomattavasti. Challengermode on myös meidän turnauksissa täysin ilmainen! Leijona Turnauksien sivulle pääsee osoitteessa: (https://www.challengermode.com/s/leijonaturnaukset)

Kuinka liityn turnaukseen?
Challengermode on tehnyt kattavan oppaan jonka löydät tästä: (https://help.challengermode.com/en/articles/596194-how-to-join-a-tournament). Mikäli sinulla ei ole vielä joukkuetta Challengermode-sivustolla niin joukkueen tekoon löydät oppaan täältä: (https://help.challengermode.com/en/articles/614051-how-to-create-a-team)

Mitä sääntöjä minun pitää noudattaa turnauksessa?
Koska käytämme Challengermode-sivustoa, se luonnollisesti tarkoittaa että jokaisen turnaukseen osallistuvan pitää noudattaa heidän sääntöjään jotka löydät täältä: (https://www.challengermode.com/terms) ja täältä: (https://help.challengermode.com/en/articles/2211002-challengermode-anti-cheat-and-general-rules).

Voitin turnauksen. Kuinka saan palkinnon?
Turnauksessa palkintoja voittaneille ollaan aina henkilökohtaisesti yhteydessä. Mikäli palkintona on rahaa niin yleisenä käytäntönä on ollut maksaa palkinnot tilisiirtona voittajien pankkitileille. Mikäli kilpailupalkinto on arvona yli 100 euroa niin turnausjärjestäjä eli Leijona Turnaukset Ry ilmoittaa palkinnon voitosta tulorekisteriin.
Minulla on ongelma Challengermode -sivuston kanssa. Mitä teen?
Löydät Challengermoden oman UKK:n täältä: (https://help.challengermode.com/en/) ja mikäli et löydä vastausta ongelmaasi täältä niin ota yhteyttä joko #ongelma-kanavalla tai yksityisviestillä keneen tahansa ylläpitotiimistämme @Admin.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LÄHETYS

Mistä voin katsoa turnauksen pelejä?
Jokainen Leijona Turnaus livestreamataan osoitteeseen: (https://www.twitch.tv/leijonaturnaukset/) sekä joskus myös osoitteessa (https://www.twitch.tv/leijonaturnauksetb/).

Kuka selostaa ottelun x?
Meidän suosikkiselostaja sekä perustajajäsen Stepa selostaa suurimman osan otteluista. Kuitenkin uutta verta löytyy aina komeaan joukkoomme joten löydät yleensä selostajan identiteetin striimin otsikosta tai infoboksista striimin alapuolelta.

Striimataanko ottelu x?
Löydät tiedon striimattavista otteluista joko otteluparin sivulta tai Twitch-striimin biosta.